Babydoll

Min blogg har varit ovanligt tråkig de senaste dagarna. Har inte direkt haft något roligt att skriva. Har inte heller haft tid att leta reda på några roliga nyheter att visa eller skriva om heller. Men imorgon är sista dagen på praktiken, sen jobb hela helgen, men efter det... tada, ledig en vecka! :) Så då ska bloggen få mer tid + att jag måste fixa alla mina skolarbeten som ska göras. Man får aldrig helt lugnt :P

Om jag skulle ta studenten i år skulle jag nog inhandla denna söta babydoll-inspirerade klänning från
Ellos. Jag hittar nya fina kläder där för varje gång jag tittar. Mycket imponerande.


Vit


Kanske får blir den även fast jag tagit studenten, den är väldigt söt och somrig - me like! Dessutom så fick jag en rabattcheck på 100 kronor när jag skickade efter min klänning, så vore nog bra att utnyttja den och samtidigt uppdatera garderoben med ett nytt sommarplagg. Och vad är då bättre än en klänning? ;)

Kommentarer
Postat av: Yonna

Svarar på din kommentar; Jag har inte heller hittat någon blogg som handlar så mycket om hästar... det är ju mycket modebloggar här på blogg.se, och hur roligt det än är att läsa - så saknar jag hästbloggarna lite ;)
Nu blev jag för övrigt lite nyfiken ;) Rider du?

Postat av: Yonna

Jag har ju tyvärr ingen egen häst... skulle aldrig hinna, så som det ser ut idag i varje fall.
Men jag rider en fjording på fritiden, och så har jag ju ridskolan som jag är på två gånger i veckan och rider lektion. Det känns som att det räcker för tillfället. Skulle nog inte orka mera. Det tar ju så otroligt mycket tid ;)

2007-01-11 @ 15:06:56
URL: http://galopp.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:Trackback