Vilken skulle bort?

En skulle bort! Nå, vilken var det? De flesta av er trodde på 1 eller 4. Rätt bra gissat då 4:an är rätta svaret! Jag tycker inte att Pulp Fiction är världens bästa film. Inte ens i närheten.

1. Jag anser att bästa tv-serien som någonsin visats är Arkiv X.
Oh, yes, X-files rocks! Me like big time! osv. Arkiv X är en grym tv-serie som jag saknar att titta på. Kanske finns det någon Arkiv X-box någonstans? The truth is out there!
2. Jag har jobbat i bar.
Japp, sommaren/hösten -02 jobbade jag i en bar och restaurang vid en stor camping och badplats. Hade underbara kvällar där med trubadurer och massor med folk. Åh, det var tider det, vilken sommar... *drömmer mig tillbaka*
3. Jag tävlade i fälttävlan när jag var yngre.
Det gjorde jag, och i hoppning och dressyr. Ponnyåren var de bästa och går inte att jämföras med något annat. Saknar den där tiden när allt var lätt och bekymmersfritt...
4. Jag tycker att Pulp Fiction är världens bästa film.
Långt ifrån. Typ avskyr den, har i och för sig sett den bara en gång, men det räckte. Ska ge den en till chans någon gång i framtiden.
5. Jag spelade Counter Strike när jag gick på gymnasiet.
Helt riktigt. Blev en inbiten spelnörd. Och är inte bättre nu. För tillfället gäller World of Warcraft :)Kommentarer
Postat av: Aenigma

Ponnyåren... de ljuva åren! jag är ioförsig bara 18 år gammal men ändå, ponnyåren var helt klart underbara! Av många skäl.

Postat av: Ida

Aenigma: Jag håller med dig, och drömmer mig tillbaka... :)

2007-01-11 @ 20:18:06
URL: http://graceful.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:Trackback